ByMaai Designs
Tell me about it

ByMaai Designs

About the Maai from ByMaai Designs
- Werkende moeder -


Ik ben Maaike

Mijn naam is Maaike Torensma (juist, de Maai van ByMaai), 35 jaar oud en een trotse, werkende moeder van drie jonge meiden.

Mijn verhaal op deze pagina is een representatie, getoond in woorden, van mijn nuchtere, Friese zelf.

Want dat is wie ik ben. Fries, nuchter (level-headed, down to earth- u mag de term zelf uit kiezen), spontaan, energiek en creatief.

Ik ben geboren en getogen in Drachten, dochter van hardwerkende ouders en zusje van twee broers. Opgegroeid met de wetenschap waarin het duidelijk was dat wanneer men iets wil bereiken in diens leven? Er hard voor gewerkt moet worden. Altijd gekozen voor hetgeen wat veilig leek en het beste garantie gaf op een baan perspectief.

Op vijftienjarige leeftijd was ik al bezig met grafisch design en ik had dit doorgetrokken naar de, toen, relatief nieuwe wereld genaamd het internet. Als een hobby wist ik de een naar een ander websiteontwerp te creëren en zag ik het als een uitdaging om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van website bouwen te verwerken in mijn design.

Zoals u wellicht al had opgemerkt, ik heb een ‘nuchter’ state of mind. En nee, dat is niet een slechte eigenschap. Het heeft mij eens op een andere, niet geheel verkeerd, pad gestuurd.

Daarom keek de 18-jarige persoon die ik ooit was niet alleen naar wat ik leuk vond om te doen, maar ook waarvan ik wist met welke diploma ik mijn kansen op de banenmarkt kon blijven vergroten. Op ROC de Friese Poort koos ik voor de opleiding van directiesecretaresse en eens vier jaar later dit was afgerond ben ik gelijk aan het werk geslagen. Achteraf gezien was dit een goede keuze voor de eerste jaren van mijn loopbaan. Ik belandde uiteindelijk in posities zoals administratief medewerkster bij verschillende bedrijven. En het was altijd een baan welke tijdelijk was.

Ondertussen keek ik met verwondering naar mijn vader, die als hovenier de mede-eigenaar van een hoveniersbedrijf was. Hoe hij, van zijn hobby zijn beroep had weten te maken.

Waarom heb ik dit zelf niet gedaan?

En nu zijn wij op dit moment gearriveerd. Het moment dat u mijn schrijven leest op mijn eigen webdesign website. Inmiddels heb ik iets heel anders gedaan, mijn vaardigheden op het gebied van webdesign aangescherpt door een vakopleiding te volgen in het webdesign en de hele opleiding door afgevraagd waarom ik dit in hemelsnaam niet eerder heb gedaan?!

Maar laten wij niet blijven hangen op die vraag, want ik neem aan dat u, als de lezer, juist bij mijn website bent geland omdat u op zoek bent naar iemand die voor u een webdesign kan ontwikkelen.

Echter, ik kan nog meer aanbieden dan alleen het design.

Design is belangrijk, dit laat een eerste indruk achter bij uw bezoekers en potentiele nieuwe klanten. Maar er komt nog veel meer bij kijken dan alleen het design- hierover heb ik veel geleerd en blijf ik gefocust op het aanscherpen van deze kennis. Denk aan socialmedia platforms, hoe je deze het beste ten voordele van uw bedrijf kunt gebruiken. Ze zijn namelijk, indien goed in gebruik, belangrijke en sterkte tools op het gebied van online marketing.

Wilt u meer weten? Neem contact met mij op door te bellen of te mailen!

WhatsApp: +31 (0)6 14 04 56 76
Contactform
E-mail: info@bymaaidesigns.nl

Of bezoek mijn social media!